A világ elveszített egy látnokot...

Meghalt Steve Jobs, az Apple alapítója és elnöke, akinek annyi izgalmas kütyüt köszönhetünk, aki járta a saját útját, ment a feje után, és nem nagyon törődött azzal, hogy mit kell csinálni.És ez volt az ő sikerének a titka... Ha valamit tanulhatunk tőle, hát ez, hogy legyünk bátrak, hallgassunk a belső hangra, és keressük meg azt a feladatot, munkát az életben, amiben boldogok vagyunk, és még hétfőn reggel sem esik nehezünkre felkelni miatta...
Engem ez a kis szösszenet érintett meg igazán:



 “Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.”

" Az időd korlátozott, ezért ne pocsékold arra, hogy más életét éled. Ne essetek a dogmák csapdájába - mert a dogmák más emberek gondolatainak gyümölcséből táplálkoznak. Ne engedd, hogy mások véleményének zaja késztessen beszédre. És a legfontosabb, legyen bátorságod követni a saját szívedet és intuíciódat. Valahogy ezek mindig tudják, hogy valójában te mi szeretnél lenni. Minden egyéb másodlagos."

Ti már megtaláltátok azt a munkát, hivatást, amiben önmagatok vagytok, boldogok és kiteljesedettek?
Legyen ez a mai nap az önállóság, az innovativitás, a kreativitás napja! Ezzel tudunk igazán szépen emlékezni Steve Jobs-ra! 
Nyugodjon békében!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése