Friss, zöld, és stílusos --- Fresh, green, and stylish

Ezüstözött nyaklánc, smaragd színű turkenittel és zöld üveggyöngyökkel.
100% kézimunka, 100% Zitacsek

(english text below)
Amikor ékszert választunk, akkor egy stílus mellett is letesszük a voksunkat. Azzal meghatározzuk önmagunkat, definiáljuk ízlésünket, és felvállaljuk azt, aki vagyunk. Talán ennyi. Nem sok, de nem is kevés.
Mert, bár sokan szeretnék hogy nem úgy lenne, a ruha teszi az embert. És persze korántsem abban a formájában, ahogyan ez régen státust adott, de ma is elképesztően sok információt mond el viselőjéről. Mint ahogyan a lakása, a beszéde, a gondolkodása, a viselkedése. A döntései, a barátai, a mindennapjai.És még sorolhatnám.

Hogy ez az ékszer mit mesél el rólad? Ahhoz fel kellene venned, harmóniába kellene hoznod saját megjelenéseddel, frizuráddal, sminkeddel, tartásoddal. És akkor, ha nem is tudatosan, de nagyon sok infót elárulnál magadról nekem. Meg azoknak, aki találkoznak veled, akiket érdekelsz, akik figyelnek rád.
Figyelj magadra, mert az emberek figyelnek téged! (és most nem a Nagy Testvér-re gondolam!)



Silverplated neclace with glass beads and one green turkenit.
100% handmade, 100% Zitacsek!
When you are choosing a jewelry, you are choosing a style. You are defining yourself, defining your taste, and you are taking the risk of beeing yourself. Thats all what you are doing with a simple choice. Not much, not less. More enough for those who think that not the cloths are expressing us. And, of course, thoe are right, the clothes are not expressing us in the way they did thousand years ago, but they are expressing us, they are giving lots of informations for the people around. As our houses, our thinking, our behaviour. Our decisions, our friends, our everydays.


And what your jewelries are telling us? Ok, first you have to harmonise your appearance, everything together: clothing, jewels, make-up, hair, body. Then, and absolutly not conscious, you are telling so many informations about yourself. For everybody, for the people who are intereted about you...
So, pay atention on your everyday look, because people are waching you!!!! :) (And I don't mean "Big Broher"!)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése