Még tart az esküvő-szezon!


Esküvői ékszer: az egyik legnagyobb kihívás és izgalom okozója, hiszen minden ara élete legjobbját akarja produkálni ezen a napon! Tervezéskor terítékre kerülnek itt a gyerekkori álmok, szülői elképzelések, anyagi körülmények, de összességében egy a lényeg, hogy boldogok és felszabadultak legyünk ezen a napon.

Nem egyszerű ezt produkálni, sokan azért szerveznek "klasszik" esküvőt, hogy megfeleljenek a társadalmi és szülői elvárásoknak, figyelmen kívül hagyva saját maguk kívánságát. Így alakulnak ki a végtelen kínos (és költséges) családi összejövetelek, amiket könnyen ki lehetne váltani egy boldog felszabadult bulival. 
Érdemes szem előtt tartani, hogy az esküvő mindig a két főszereplőről szól, ennek szem előtt tartásával érdemes szervezni, költeni, és megfelelni másoknak.

Én az ékszerkészítés részét vállalom az ilyen bulikban, íme most is egy darab az esküvői kollekciómból. Egy szép és nőies medál, tenyésztett gyöngysoron, semmi feltűnés, mégis az ékszer tükrözi a viselője kifinomult ízlését és a különlegesség iránti fogékonyságát. A nagy fülbevaló kiegészíti a szettet, és gyönyörűen körvonalazza a menyasszony arcát. 














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése