RED PRINCESS











































Épp egy nagyon érdekes sorozaton dolgozom, az első darabját már bemutattam nektek, a Rose Princess szettet. Nagyon jól sikerült, nagyon jó visszajelzéseket kaptam, így felbátorodva újabb Princess-szetteket kezdtem megálmodni.
Ez a vonal azért olyan fontos nekem, mert igazi NŐT kíván. Egy ilyen ékszert nem dobunk "csak úgy" magunkra, át kell gondolni a megjelenésünket, figyelni kell önmagunkra. És leggyakrabban ezt hanyagoljuk el, mert nincs már kedvünk, időnk, energiánk, vagy minden egyéb más kifogással élünk. Ne tegyétek, nagyon fontos dologról mondanátok le ezzel! Minden nőben, kortól függetlenül, ott lakik a díva, a hercegnő, vagy akár a "femme fatale", csak elő kell keresnünk magunkból!

De térjünk vissza a Vörös Hercegnőhöz!
Egy gyönyörű medál, vérvörös, antik üveggyöngyökkel díszítve, hozzá egy fehér tekla nyaklánc, ami a klasszikus vonalat erősíti. A formavilága korántsem megszokott, kicsit mindig próbálok kitérni a mainstream vonalból, akár csak egy apró mozdulat erejéig, hogy valami többet, érdekeset, különlegeset, meglepőt csempésszek az ékszereimbe.
A medál és a lánc egyben van megtervezve, de a mai trendeknek megfelelően ez is egy TWOinONE kompozíció, a medál és a gyöngysor külön is viselhető.

Ajánlom minden nőnek, aki az IGAZI NŐT keresi önmagában, ezzel a szettel szerintem könnyedén megtalálja!

2 megjegyzés:

  1. a lánctól dobok egy hátast, medál nélkül is oldalt marad a vörös üveggyöngy? ha igen, csak a lánc mennyibe kerülne?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy tetszik! (gondolom a hátast dobás ezt jelenti.:) A nyaklánc eleve féloldalas, szándékos a félrecsúszás. A részleteket személyesen megdumálhatjuk?

    VálaszTörlés