Black Magic Princess




















Egy ideje már sokkal megfontoltabban és előre tervezve dolgozom. Rádöbbentem, hogy ha a spontaneitást megspékelem egy kis tervezéssel, akkor csodákat tudok készíteni, vagy legalábbis számomra csodaszámba menő kis szépségeket.
Az ékszerkészítés pillanatnyilag a legnagyobb szenvedélyem, és emiatt éjjel-nappal ekörül forognak a gondolataim. Vagy többnyire... És ha van valami jó ötletem, akkor lerajzolom, megtervezem, kimérem, és már sokkal tudatosabban dolgozom, mint kezdetekkor.

De vissza a Black Magic-hez, vissza a mágiához. Ezt a szettet sem a véletlen inspirálta!
A Princess-sorozatom kifejezetten nőies nőknek ajánlom, azoknak, akik a nagy rohanásban, a feladatok sűrűjében, gyerek-család-munka kombóból nem úgy jönnek ki, hogy mindenkiről gondoskodtak, de önmagukról megfeledkeztek.
Ez a szett az elegáns visszafogottság világát reprezentálja, az a bizonyos "kis fekete" kiegészítője, és minden egyes megnyilvánulásában elegáns, visszafogott, de, mint minden ékszerem, cseppet sem rejtőzködő!











































Nem véletlen a fekete köré épült különleges világ, nem véletlen a fekete iránti (divat)rajongásunk. A fekete különleges, a fekete spirituális, a fekete SÖTÉT, a fekete slankít, a fekete megszépít, a fekete misztikus, spirituális, és még mi minden lehet... Ismerjük a fekete mágiát, a fekete humort, a fekete tulipánt, a fekete hattyút, a fekete bárányt, a fekete lovagot, a fekete várost, fekete özvegyet, fekete macskát, fekete maszkot, hmmm...fekete csütörtök (jajj, világválság!),

"csontig, velőig fekete,
fekete,
fekete, fekete, fekete.Fekete ég és fekete tenger,
fekete fák és fekete ház" (Babits)























A medál ennek megfelelően nem kicsi, legalább 5x3,5 cm, ezüstözött drótból készítettem (antiallergén, nikkelmentes), csiszolt üveggyöngyök és egy szem fazettált ónixgyöngy felhasználásával. A nyaklánc-rész, mint a Princess-sorozat többi tagjánál is, külön is használható, és bizony önmagában is megállja a helyét.

Egy antik nyaklánc gyöngyeiből fűztem, a közeli képeken látható a gyöngy manapság már ritkának számító csiszolása. A gyöngysor mellé egy láncot is hozzárendeltem, a képeken talán látni lehet, hogy ez is kicsit kizökkenti a gyöngysort a megszokott sémából.

Éééééééés.... egy nagyon elegáns gyűrű is készült hozzá, amivel teljessé tehetjük a megjelenésünket!

Ha tetszik, ITT meg is vásárolhatod!

(És, ha a a blogról érkezel a MESKA-boltomba, és erről írsz nekem egy levelet, a gyűrűt ajándékba adom a megvásárolt nyakékhez!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése