Karácsony

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves olvasómnak!


Ez kis Félix, igen, első karácsonyán! Kicsit nosztalgiázom!

A mai napunkon, mint mostanság 23.-án, próbálunk elcsitulni, megnyugodni, a pillanatnak, a szeretetnek és egymásnak élni. Persze ez nem mindig jön össze, hiszen, bár próbálkozunk, azért annyi feladat csúszik be még erre a napra, hogy valahogy az őrület elér bennünket is... és most még egy középfülgyulladás is megtalálta kis Félixet, így már napok óta nem alszunk. Szép az élet!

 De várjuk a Jézuskát, az ajándékokat meg pláne, de mintha a gyerek már nem is hinné, hogy ebből végre lesz valami, oly régen vár a szentem. Persze érzi, hogy most valahogy másként alakulnak a dolgok, mint a hétköznapokon, és hát gyerek, hite az van! Engedjük hinni a gyerekeket, mer az ő hitükön keresztül bennünket is meg fog találni a CSODA!



 Tehát készül a tárkonyos pulykaraguleves, a tejszínes lazac, van egy-két töltött káposzta is, mert az ünnep része, sütemények, gyertyák, illatok, fények. és majd a fát is meghozza a Jézuska délután...




Békés Ünnepet kívánok, mindenkinek elcsendesülést, önreflexiót, megbocsátást, örömet, szeretetet, elfogadást, előítéletmentességet.
Tisztánlátást, önkontrollt.
 Meg sok-sok fényt, ajándékot, ölelést, boldog pillantásokat.
Szeretetet.
Mindenekfelett szeretetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése